Hoe krijg je meer Facebook volgers, likes en views?

Hoe krijg je meer Facebook volgers, likes en views?
Het is vrij gemakkelijk om FB volgers, likes en views aan te schaffen.

Er is genoeg reden voor bedrijven en ook particulieren om Facebook volgers, likes en views te kopen. Dit wordt gedaan om populairder te lijken, mensen zijn geneigd om eerder een profiel te volgen met 10,000 volgers dan eentje met 100 volgers. Maar waar worden ze gekocht?

Er zijn een aantal websites waaronder Social Blast waar je Facebook volgers, likes en views kunt kopen. Ga naar Google en zoek op "Facebook likes kopen" en je zult een aantal Nederlandse en een hele hoop Engelse sites vinden.

Wat zijn de prijzen voor deze diensten?

Zoals je waarschijnlijk al aan de prijzen hebt gezien, kun je onmogelijk verwachten (en dat zijn ze dus ook niet) dat deze FB-volgers, likes en views van echte accounts afkomen. Maar er zitten wel degelijk verschillende gradaties in de kwaliteit die je kunt kopen.

Het is soms overduidelijk wanneer een bepaalde Facebookaccount of fan pagina volgers, likes heeft gekocht. Deze volgers hebben bijvoorbeeld een onvolledig profiel en zijn niet actief. Toch kunnen deze wel degelijk nut hebben zoals ik eerder al vermeldde; Mensen zijn geneigd om accounts met veel volgers te volgen omdat ze denken dat zo iemand populair is.

Wij bieden uitsluitend Facebook volgers, likes en views aan van accounts die nagenoeg niet van echt te onderscheiden zijn. Onze accounts hebben allemaal volledige profielen (profielfoto's, school ingevuld, geboortedatum, status etc) en posten regelmatig zodat ze actief lijken.

Daar bovenop durf ik te stellen dat wij de goedkoopste aanbieder van volgers, likes en views voor Facebook zijn die je online kunt vinden.