facebook likes
 
Facebook Fanpagina Likes

PRIJS: 0

Echte Likes

Beste Prijs

Binnen 24 Uur Geleverd

koop facebook fanpagina likes
Facebook Berichten Likes

PRIJS: 0

Echte Likes

Beste Prijs

Binnen 24 Uur Geleverd

koop facebook bericht likes

Facebook Fanpagina & Berichten Likes Kopen van Social Blast

  Inhoudsopgave:

 1. Voor- en nadelen van het kopen van Facebook likes
 2. Wie zijn er geschikt om likes voor Facebook te kopen?
 3. Voordelen van het kopen van Facebook likes
 4. Nadelen van het Facebook likes kopen
 5. De verschillende keuzes in likes
 6. Hoe koop je Facebook likes?
Facebook likes kopen van Social Blast
Het is gemakkelijk om Facebook likes op SocialBlast.nl te kopen.

Voor- en nadelen van het kopen van Facebook likes

Facebook is in 2004 opgericht en vandaag de dag is het het grootste sociale medium van de wereld. Het is begonnen als netwerk waarbij je gemakkelijk contacten tussen je familie en vrienden kon onderhouden maar ondertussen is het uitgegroeid tot een van de beste platformen om je producten of diensten als bedrijf te promoten. Nu kan je waarschijnlijk wel raden waarom deze bedrijven dus regelmatig Facebook likes kopen voor hun berichten en fan pagina's.

Sociale media-platforms zoals Facebook zijn een essentieel element in online marketing geworden. Hoe meer volgers je hebt, hoe betrouwbaarder je wordt voor andere mensen. Het is ook verstandig om te te overwegen om likes voor Facebook te kopen, het kan namelijk voor nieuwe accounts zeer lastig zijn om deze op een natuurlijke manier te verzamelen.

Wie zijn er geschikt om likes voor Facebook te kopen?

Veel mensen denken dat alleen grote bedrijven en beroemde personen FB likes voor hun pagina's en berichten kunnen kopen, maar dit is zeker niet het geval! Iedereen die een account op Facebook heeft kan gemakkelijk en snel Facebook likes kopen van SocialBlast.nl en andere verkopers op het internet.

Voordelen van het kopen van Facebook likes

Doordat Facebook het grootste sociale medianetwerk van de wereld is kan het hebben van veel volgers en likes je zeker een groot voordeel opleveren ten overstaande van je concurrenten. Hieronder nog enkele andere voordelen:

1. Je account ziet er betrouwbaar uit

Het is een gegeven dat mensen vaker en sneller accounts op de sociale media volgen die veel likes hebben. Dus hoe meer likes je account heeft, hoe eerder potentiële klanten geneigd zijn om de diensten of producten die je aanbiedt te kopen.

2. Echte mensen zullen je liken

Zoals hierboven ook al is gezegd: Zodra mensen zien dat je account en berichten veel likes hebben, zullen ze veel eerder geneigd zijn om jou ook te volgen en te liken. Het kopen van likes voor Facebook kan je account net dat ene zetje geven om opgemerkt te worden bij het grotere publiek.

3. Het is gemakkelijk en betaalbaar

Veel mensen denken dat het kopen van likes voor Facebook veel geld kost, maar het tegendeel is waar. Op onze site kun je voor een paar Euro al likes kopen, dit is zeer gemakkelijk en ook goed betaalbaar. Maar wees er wel van bewust dat je nog steeds kwalitatief goede Facebook-berichten moet blijven plaatsen, want anders zullen de mensen je ontvolgen en niet meer liken.

Nadelen van het Facebook likes kopen

Vaak komen de likes die je koopt voor je berichten of pagina's op Facebook niet van echte accounts. Hieronder nog een paar nadelen:

1. Eénmalige interactie

FB likes die niet van echte personen afkomstig zijn, zullen meestal maar éénmalig je bericht of pagina liken en daar blijft het dan ook bij. Zelfs als je later meer interessante berichten op account plaatst, is er minder kans dat deze andere mensen bereiken, omdat ze niet van echte personen afkomstig zijn.

2. Het heeft invloed op je EdgeRank

EdgeRank wordt gebaseerd op het aantal bezoekers op je FB-pagina's, het aantal likes, shares en opmerkingen van andere mensen. As je likes voor Facebook hebt gekocht maar er is verder geen interactie meer, kan dit van invloed zijn op je EdgeRank-score. Als deze laag is, zal Facebook dat herkennen en je lager in bijvoorbeeld de zoekresultaten plaasten.

3. Het kan geldverspilling zijn

Je moet goed uitzoeken van wie je Facebook likes koopt. Er zijn duizenden aanbieders op Google te vinden en deze bieden zeker niet allemaal dezelfde kwaliteit likes aan. Het is aan te raden om niet alleen naar de goedkoopste prijs te kijken, vaak komen de likes van accounts met rare (Aziatische en Arabische) namen en dat doet de betrouwbaarheid van je account geen goed.

Het is niet erg als de likes van nep-accounts afkomen, maar zorg wel dat ze tenminste van accounts afkomen die er in ieder geval echt uitzien en normale West-Europese of Engelse namen hebben.

Koop Facebook likes op SocialBlast.nl
Social Blast biedt de goedkoopste Facebook likes aan!

De verschillende keuzes in likes

Er zijn 2 keuzes voor het kopen van Facebook likes voor je berichten en fan pagina's. Deze zijn:

1. Goedkope nep FB likes

Het is mogelijk om goedkope likes voor FB te kopen als je een klein budget hebt. Maar zoals eerder ook al aangegeven moet je dan niet raar op staan te kijken als ze van Chinese of Arabische accounts zonder profiel afkomstig zijn. Dit is op zich niet heel erg, maar het kan wel op gaan vallen bij je volgers.

2. Echte FB likes

Volgens de statistieken ziet slechts 16% van je volgers een nieuw bericht als je deze hebt geplaatst. Het kopen van echte likes kan dit percentage dus enigszins omhooghalen.

Er zijn bedrijven die likes van echte mensen voor je Facebook-pagina's en berichten aanbieden. Deze zijn echter zeer zeldzaam en prijzig en vaak worden deze op een louche manier doormiddel van hacken en andere praktijken vervaardigd, kijk hier dus goed mee uit!

Het voordeel is wel dat jou berichten ook op de feeds van deze accounts zichtbaar wordt en hierdoor zal je bereik flink groter worden.

Hoe koop je Facebook likes?

1. Vindt een betrouwbare site

Zorg ervoor dat je alleen likes voor je Facebook-berichten en fan pagina's koopt van sites die al enkele jaren in bedrijf zijn of in ieder geval goede reviews hebben. Neem de tijd om te onderzoeken of een site betrouwbaar is of niet. Als je het niet helemaal vertrouwd, kun je ervoor kiezen om eerste een kleine order te plaatsen en later - als je tevreden bent - een grotere.

2. Beslis welke likes je nodig hebt

Er zijn 2 verschillende soorten likes die je kunt kopen. Ten eerste kun je likes voor je fan pagina kopen en ten tweede kun je likes voor de berichten en video's kopen die je op je Facebook-account plaatst. Er zit een groot verschil in de twee, wees er dus zeker van dat je de goede likes koopt.

3. Selecteer de hoeveelheid likes die je wilt kopen

Het is heel simpel om de likes te kopen. Kies de hoeveelheid likes die je wilt kopen en reken deze af (vaak gebeurt dit via PayPal en iDeal).

Hopelijk snap je nu waarom bedrijven en beroemdheden Facebook likes kopen, zoals je hebt kunnen lezen heeft het veel voordelen en het is gemakkelijk en goedkoop.

  Gerelateerde Facebook-diensten:

 1. Facebook volgers
 2. Facebook views