Hoe krijg je meer YouTube views, abonnees, likes en dislikes?

Hoe krijg je meer YouTube views, abonnees, likes en dislikes?
Het aanschaffen van views, abonnees, likes en dislikes voor YouTube is gemakkelijk.

De mogelijkheden op YouTube voor bedrijven en (bekende en minder bekende) vloggers zijn zeer groot. Via de video's en verschillende manieren om reclame te maken op YouTube zijn miljoenen potentiële klanten te bereiken.

Maar hoe word je in vredesnaam gevonden als er elke minuut voor 500 uur aan videomateriaal wordt geüpload?

Het is simpeler dan je denkt. De meeste bedrijven en bekende YouTubers hebben op een zeker moment views, abonnees, likes en jawel ook dislikes gekocht. De reden hiervoor is vrij simpel; Mensen zijn van nature geneigd om kanalen te volgen met duizenden of miljoenen volgers omdat zoveel mensen het wel bij het rechte eind moeten hebben, nietwaar?

Wat is de kwaliteit van deze YT-diensten?

Maar let wel, er zit een groot verschil in de kwaliteit van de YouTube views, abonnees, likes en dislikes welke de verschillende sites aanbieden online. Veel verkopers bieden "lage retentie" (low retention) views aan, dat wil zeggen dat er maar een paar seconden naar je video wordt gekeken. Ik raad je aan om deze ten alle tijden niet te kopen! Deze views kunnen zeer schadelijk zijn voor je YT-video en kanaal.

Het beste is om "hoge retentie" (high retention) views te kopen, je video's worden dan voor een groot deel tot het einde bekeken en dit helpt om een hogere ranking in YouTube te krijgen. Ook is het belangrijk om te kijken uit welk land de views komen. Het is niet handig om 10,000 weergaven uit India te krijgen op een video die Nederlands is, dat slaat nergens op en dat kan wederom schadelijk zijn.

Wij van Social Blast bieden hoge retentie views aan tegen wat denk ik de goedkoopste prijs online is. Ook bieden wij YouTube abonnees, likes en dislikes aan welke allemaal niet van echt te onderscheiden zijn.