YouTube dislikes kopen
 
Koop YouTube Dislikes

PRIJS:0

Echte Dislikes

Beste Prijs

Binnen 24 Uur Geleverd

koop YouTube dislikes

YouTube Dislikes Kopen van Social Blast

  Inhoudsopgave:

 1. Waarom is het belangrijk om YouTube dislikes te kopen?
 2. YouTube dislikes kopen kan het verschil maken
 3. Video's met dislikes voor YouTube zien er legitiem uit
 4. Video kan viraal gaan
 5. Verdien meer geld
 6. YouTube dislikes kopen op SocialBlast.nl
YouTube dislikes kopen van Social Blast
Het is gemakkelijk om YouTube dislikes op SocialBlast.nl te kopen.

Waarom is het belangrijk om YouTube dislikes te kopen?

Hopelijk kan dit artikel je een beetje duidelijk maken waarom mensen YouTube dislikes kopen voor hun video's. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een YouTube account, en als je een video bekijkt zie je dat deze ook altijd dislikes hebben. Het maakt niet uit hoe goed de video is je zult ze altijd zien.

Dit is op zich niet heel verassend aangezien je nooit iedereen tevreden kunt stellen. Dit werkt dus ook precies zo met de dislikes. YouTube is het meeste gebruikte videoplatform van de wereld en is dus vanzelfsprekend ook zeer interessant voor bedrijven en bekende YouTubers om hun YT-kanaal en video's te promoten.

Het kopen van YouTube dislikes is een iets minder bekende (maar niet minder belangrijke) tactiek om de video statistieken legitiem eruit te laten zien en het wordt meer gebruikt dan je misschien denkt. Bijna elke YouTuber koopt YouTube dislikes of heeft dit in het verleden gedaan. Dit doen ze omdat het er niet natuurlijk uitziet als een video op YT duizenden positieve likes heeft maar geen dislikes, dit is simpelweg niet gebruikelijk.

YouTube dislikes kopen kan het verschil maken

Een video trekt de aandacht als deze duizenden of soms miljoenen likes heeft, dit gaat hand in hand met het aantal dislikes hoewel het aantal dislikes vaak wel een heel stuk minder is. Maar het gaat YouTube er meer om of er interactie op een video is, daarom zie je soms ook video's bovenaan de lijst staan die een hele hoop YouTube dislikes hebben.

In principe maakt het voor de YouTube ranking niet uit of een video veel likes of dislikes hebben, het lijkt erop dat ze ongeveer even zwaar wegen, zolang er maar wel een goede balans tussen de twee is. Het zal je dan ook niet verbazen dat er veel websites online staan waar je de YouTube dislikes kunt kopen.

Video's met dislikes voor YouTube zien er legitiem uit

Het hebben van alleen maar positieve commentaar en likes ziet er verre van normaal uit voor zowel YouTube zelf als de kijkers. Het kopen van YouTube dislikes kan dit probleem grotendeels oplossen mits je de YouTube dislikes koopt bij een goede aanbieder.

Het is bijna onmogelijk om geen dislikes op YouTube video's te hebben aangezien je niet iedereen tevreden kunt stellen, dit is een belangrijke reden waarom je YouTube dislikes koopt.

Koop YouTube dislikes op SocialBlast.nl
Social Blast biedt de goedkoopste YouTube dislikes aan!

Video kan viraal gaan

Zoals eerder als gezegd zijn YouTube dislikes een even belangrijke ranking factor als likes. Als je de juiste strategie hanteert is het zelfs mogelijk dat je video viraal gaat. Het maakt voor YouTube absoluut niet uit of een video negatieve of positieve aandacht genereert, zolang ze maar hun advertenties kunnen tonen en geld verdienen.

Uiteraard moet de inhoud van de video wel toegestaan zijn in de Algemene Voorwaarden van YouTube. Het kopen van YouTube dislikes kan je video dus viraal laten gaan, maar toch zal dit in de praktijk niet heel makkelijk zijn omdat dat van een hele hoop factoren afhangt.

Verdien meer geld

Als je veel YouTube dislikes op je YT-kanaal hebt betekent het niet dat je automatisch minder geld verdient. Sterker nog, vaak is het tegendeel waar, je kunt in potentie meer geld verdienen omdat het hebben van veel dislikes ook aandacht genereert. Het maakt veel mensen zo nieuwsgierig waarom een video zoveel dislikes heeft dat ze de video toch kijken.

Uiteindelijk leveren deze mensen toch ook weer views en andere interacties op, en dit is weer positief voor de statistieken van je YouTube video en uiteindelijk ook voor je portemonnee.

Dislikes voor YouTube kopen op SocialBlast.nl

Er zijn letterlijk duizenden online aanbieders op Google te vinden, maar hoe kies je een berouwbare en goede verkoper uit? Dit is inderdaad niet zo heel simpel als het lijkt, er zit namelijk een zeer groot verschil in de kwaliteit van de YouTube dislikes tussen alle aanbieders.

De meeste waaronder ook wij van Social Blast verkopen dislikes voor YouTube die afkomstig zijn van nep-accounts. Hier is niets mis mee want ze werken even goed, maar je moet wel een aantal dingen weten hierover.

Veel van de online-aanbieders verkopen je dislikes die komen vanaf YT-accounts welke geen echt-lijkende profielen hebben, het is zeer makkelijk om deze accounts eruit te pikken en dit kan zeer schadelijk zijn voor je account; in het gunstigste geval wordt alleen de video van YouTube verwijderd en loop je hooguit wat reputatieschade op, maar het is ook goed mogelijk dat je gehele YT-account wordt verwijderd en dan kan je helemaal opnieuw beginnen.

Er zijn ook verkopers van YouTube dislikes die claimen dat ze van echte YT-accounts afkomstig zijn. Vaak is dit ook wel het geval maar dan zijn de YT-dislikes afkomstig van gehackte accounts of websites. Omdat wij van Social Blast hier niets mee te maken willen hebben gaan we hier dan ook verder niet op in.

Ik hoop dat het nu enigszins duidelijk is waarom YouTubers en (grote) merken YouTube dislikes kopen voor hun video's. Er zitten grote voordelen aan wij zien graag je bestelling tegemoet, we leveren een hoge kwaliteit YouTube dislikes en binnen 24 uur!

  Gerelateerde YouTube-diensten:

 1. YouTube views
 2. YouTube likes
 3. YouTube abonnees