YouTube likes kopen
 
Koop YouTube Likes

PRIJS:0

Echte Likes

Beste Prijs

Binnen 24 Uur Geleverd

koop youtube likes

YouTube Likes Kopen van Social Blast

  Inhoudsopgave:

 1. Het kopen van YouTube likes
 2. Gemakkelijke manier van adverteren
 3. Welke YouTube likes aanbieder moet ik kiezen?
 4. YouTube likes kopen van Social Blast
 5. SocialBlast.nl begrijpt wat je nodig hebt
YouTube likes kopen van Social Blast
Het is gemakkelijk om YouTube likes op SocialBlast.nl te kopen.

Het kopen van YouTube likes

Kun je YouTube likes kopen voor je video's die je uploadt? Hier is alleen een simpel en kort antwoord van toepassing. Namelijk, ja je kunt likes voor YouTube kopen voor je video's en kanaal. Je kunt tegenwoordig op duizenden sites terecht waar je de likes kunt aanschaffen. Het is snel en eenvoudig uit te voeren.

Het lijkt misschien op valsspelen maar dit is absoluut niet het geval. Bijna iedere (minder) bekende YouTuber heeft wel een likes voor zijn of haar video's gekocht. Zelfs grote bedrijven doen het om meer aandacht te genereren. Het kopen van YouTube likes is in principe gewoon een marketingstrategie welke buitengewoon goed werkt als je het goed uitvoert.

Gemakkelijke manier van adverteren

Zeker als je net begint met videomarketing op YouTube kan het moeilijk zijn om je kanaal te laten opvallen en views te krijgen. De meeste mensen bekijken alleen de video's die bovenaan de lijst verschijnen als ze ergens naar op zoek zijn. Vaak blijven ze ook nog op een YT-kanaal hangen als deze veel likes heeft.

Door likes voor YouTube video's te kopen heb je een voorsprong op de concurrentie (mits deze ook likes koopt natuurlijk), he is dus een vrij gemakkelijke en goedkope manier van adverteren.

Welke YouTube likes aanbieder moet ik kiezen?

Er zijn vandaag de dag duizenden sites op internet te vinden waar je YouTube likes kunt kopen. Op de Nederlandse versie van Google zijn op het moment van dit schrijven alleen al ruim 2,900 verschillende aanbieders te vinden. Op Google.com is dit wereldwijd zelfs ruim 100,000 aanbieders. De kwaliteit van de YouTube likes is niet allemaal hetzelfde op deze sites, er kunnen grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders.

Vaak komen de YT-likes van deze aanbieders van nepaccounts. Hier is in principe niks mis mee want ze werken net zo goed. Alleen het probleem bij veel verkopers is dat je heel gemakkelijk kunt zien dat de likes nep zijn. Dit is uiteraard niet goed voor de betrouwbaarheid van je kanaal en het kan YouTube zelfs doen besluiten je video of zelfs je gehele kanaal te doen verwijderen.

Er zijn zelfs websites die wel echte YouTube likes verkopen, maar deze zijn op een illegale manier verkregen. Vaak hacken ze een populaire website en de bezoekers liken dan zonder dat ze het weten een YouTube video. Dit is uiteraard zeer strafbaar en hier gaan wij dan ook verder niet op in.

Koop YouTube likes op SocialBlast.nl
Social Blast biedt de goedkoopste YouTube likes aan!

YouTube likes kopen van Social Blast

Hier op SocialBlast.nl verkopen wij likes die niet van echte accounts afkomstig zijn. Zoals eerder gezegd werken deze prima en al onze likes komen van YT-accounts af die niet van echt te onderscheiden zijn. Allen hebben ze een echt lijkend profiel en ook hebben de meeste accounts zelfs geüploade video's in hun YT-kanaal. Het is dus 100% veilig als je YouTube likes koopt van ons.

Buiten het feit dat wij ook nog eens de goedkoopste prijzen hanteren, weten wij precies hoe YouTube werkt. Wij hebben al likes geleverd aan duizenden klanten (we bezitten ook een Engelstalige website) en op een enkeling na zijn ze allemaal zeer tevreden. Onze levertijd is niet de snelste die je kunt vinden maar onze kwaliteit-prijs verhouding vind je echt nergens anders.

SocialBlast.nl begrijpt wat je nodig hebt

Wij begrijpen waar je naar op zoek bent als je likes voor je YouTube video's koopt. Vaak komen mensen bij ons uit als ze toegelaten willen worden tot het advertentieprogramma van YouTube. Op te worden toegelaten moet je kanaal minimaal 10,000 views hebben (alle video's samen), maar dit is zeker aan het begin niet gemakkelijk te realiseren. Het hebben van veel likes zal die proces aanzienlijk versnellen en het is zelfs mogelijk dat een video viraal gaat als je YouTube likes koopt.

Om je keuze nog makkelijker te maken bieden wij ook een "no-drop" garantie aan, dit wil zeggen dat we gratis je likes weer aanvullen (tot het gekochte aantal) mochten ze op een of andere manier van je video verwijderd zijn.

Het afrekenen van je aankoop gaat zeer gemakkelijk een snel. Je kunt betalen met PayPal en iDeal en het gehele proces duurt maar enkele minuten en wijst zich eigenlijk vanzelf. Je hoeft alleen maar te beslissen hoeveel likes je wilt kopen, je YouTube video link in te voeren en te betalen. Daarna hoef je alleen maar te wachten tot wij je bestelling hebben voltooid, zeer gemakkelijk allemaal dus.

Nu weet je dus waarom YouTubers en bedrijven YouTube likes kopen voor hun (nieuwe) video's. Er zitten zeer veel voordelen aan bijna iederen doet het. Scrol nu naar boven om je bestelling te plaatsen om je YouTube avontuur met een voorsprong te beginnen.

  Gerelateerde YouTube-diensten:

 1. YouTube views
 2. YouTube dislikes
 3. YouTube abonnees