youtube views kopen
 
Koop Youtube Views

PRIJS:0

Hoge Retentie

Beste Prijs

Binnen 24 Uur Geleverd

koop youtube views

YouTube Video Views Kopen van Social Blast

YouTube video views kopen van Social Blast
Het is gemakkelijk om YouTube video views op SocialBlast.nl te kopen.

6 Fabels ontkracht over het kopen van YouTube views

YouTube is een van de grootste sociale media platforms. Het hebben van miljoenen views is een effectieve manier om meer abonnees te krijgen. Het promoten van je video's is niet zo gemakkelijk as het in eerste instantie lijkt. Er worden dagelijks duizenden nieuwe video's geüpload en dat is gelijk de reden waarom mensen YouTube views kopen. Het is bijna onmogelijk geworden om op een andere manier op te vallen.

Als je naar bepaalde video's kijkt en ziet dat deze miljoenen views heeft, kun je denken dat dat gewoon geluk is geweest. Dit is meestal echter niet het geval, vaak hebben deze populaire YouTubers op een zeker moment YouTube views gekocht. Er zit een goede reden achter: Des te meer views een YouTube-kanaal heeft des te hoger een video in de YouTube ranking wordt geplaatst. Dit levert vanzelfsprekend ook weer nieuwe views op.

Bijna elk YouTube-kanaal koop vroeg of laat YT-views voor hun video's, het grappige is dat nog steeds een hoop mensen je willen doen geloven dat het niet goed is terwijl er aanzienlijke voordelen aanzitten. Deze mensen hebben vaak geen flauw benul hoe marketing via YouTube video's in zijn werk gaat en roepen daarom ook maar wat. Hieronder vind je 8 fabels over het YouTube views kopen die we ontkrachten:

1. Het kopen van YouTube views is illegaal

Er is niets illegaals aan als je goedkope YouTube views koopt. Er zullen zeker manieren bestaan om op een illegale manier YouTube views te krijgen, maar het kopen van de views is dit zeker niet. Het kopen van views voor YouTube is hetzelfde als elke andere online marketingstrategie. Er zijn legale tactieken en illegale tactieken.

Wanneer kanaaleigenaren YouTube views kopen, betekent dit niet dat ze allemaal gekocht zijn. De meeste mensen kopen ze om hun kanaal een voorsprong te geven op de concurrentie en zoals eerder al gezegd, om een hogere ranking in YouTube te krijgen. Ook bestaat er een kans dat je video op de eerste pagina van Google verschijnt, deze ranking werkt niet helemaal hetzelfde als die van YouTube zelf maar het hebben van veel views voor YouTube is wel degelijk een van de factoren waarnaar gekeken wordt door Google.

2. YouTube verwijderd kanalen met gekochte YouTube views

YouTube verwijderd geen video's of kanalen waarvan ze denken dat die en/of views hebben gekocht. Wel kan het zo zijn dat een video niet meer hoog in de ranking komt te staan omdat ze views (of andere YT-diensten) hebben gekocht op een verkeerde manier en op een verkeerde website.

De enige keer wanneer YouTube video's verwijderd is als er inhoud is geplaatst die in strijd is met de Algemene Voorwaarden van YouTube. Denk hierbij aan het plaatsen van content waarop een copyright berust etc.

Zolang je video's plaatst binnen de richtlijnen van YouTube zullen er geen problemen zijn. Er is echter wel 1 belangrijke uitzondering; het is niet aan te raden YouTube views te kopen als je een YouTube-partner bent. Dit wil zeggen, koop geen views voor YouTube als je inkomsten genereert met advertenties op je video's. Dit kan leiden tot het stopzetten van de advertenties op je video en dit wil je natuurlijk niet.

3. Aantal views blijft hangen op 301

Het is zeker mogelijk dat het aantal views van een video op 301 blijft hangen. Maar dit is bijna altijd alleen het geval als er views gekocht zijn die een lage kwaliteit hebben. Denk hierbij aan views die maar een paar seconden van je video bekijken of aan duizenden views de tegelijk binnenkomen op een video die net online staat.

YouTube beoordeeld maandelijks hoeveel views afkomstig zijn van goedkope bots en verwijderd deze dan ook weer. Het is dus zeer belangrijk dat je YouTube views koopt met een hoge retentie en kwaliteit!

Koop YouTube video views op SocialBlast.nl
Social Blast biedt de goedkoopste YouTube video views aan!

4. Alle gekochte YouTube views zijn nep

Feitelijk gezien is dit vaak juist. Er zijn ook views die je kan kopen die wel echt zijn maar die zijn vaak op een illegale manier verkregen door allerlei duistere praktijken op gehackte sites toe te voegen en hier gaan we dus ook niet op verder.

Dit laat ons alleen de optie over dat alle YouTube views die je koopt nep zijn. Dit is vaak zeker het geval maar er zit vaak een groot verschil in de kwaliteit van de YouTube views die je kan kopen bij de websites die je online kunt vinden.

Het is belangrijk dat je een aanbieder kiest die hoge retentie YouTube views van hoge kwaliteit aanbiedt. Hoge retentie wil zeggen dat een view je video voor het grootste gedeelte afkijkt en niet na een paar seconden alweer weg klikt. Dit is een van de belangrijkste factoren om hoog in de ranking te komen en te blijven.

Als je toch goedkope views met een lage retentie hebt gekocht is het aan te raden om YouTube views van Social Blast te kopen. Onze YouTube views zijn van goede kwaliteit en hebben uiteraard een hoge retentie!

5. Bedrijven en bekende YouTubers kopen geen video views

Deze bewering is pertinent niet waar. Elke YouTuber moet vanaf nul beginnen en in dit geval is nul de laatste pagina in de ranking. Om bekender op YouTube te worden moeten ze meer abonnees krijgen die hun video's willen bekijken en dit kan bereikt worden door meer YouTube views te kopen.

Elk uur wordt er voor 300 uur aan nieuwe video's geüpload, het is dus bijna onmogelijk om op te vallen tussen al deze video's zonder dat je zelf views voor YouTube koopt. Het belangrijkste uit dit artikel is dat het geen schande is om views te kopen en dat het ook geen valsspelen is. Het is gewoon een strategie die gebruikt wordt bij bekende en minder bekende YouTubers en die werkt.

6. Alleen YouTube views kopen is genoeg

Was het maar zo simpel! Het kopen van YT-views alleen is zeker niet genoeg om je video's succesvol te ranken op YouTube. Als het zo eenvoudig was om een goede video-marketingcampagne op te zetten zou iedereen het doen.

Het kopen van hoge retentie views van goede kwaliteit is maar een van de factoren die nodig zijn om je video's te ranken. Wat is er nog meer vereist?

  1. Gezonde verhouding likes/dislikes
  2. Goed aantal echte abonnees
  3. Opmerkingen van kijkers op de video's
  4. Goede beschrijving van de video
  5. Goede relevante tags

En zo zijn er nog veel meer aspecten die belangrijk zijn. Het maken van interessante video's voor je doelgroep staat nog steeds met stip op nummer 1. Werk in eerste instantie dus vanuit dat perspectief.

Conclusie van het YouTube views kopen

Hopelijk weet je nu waarom YouTubers en bedrijven YouTube views kopen. Zoals je hebt kunnen lezen zit er veel verschil in de kwaliteit en retentie tussen de verschillende aanbieders. Doe er je voordeel mee en koop vandaag nog views voor jouw YouTube video's op Social Blast.

    Gerelateerde YouTube-diensten:

  1. YouTube likes
  2. YouTube dislikes
  3. YouTube abonnees